Hvordan bli medlem?

Ønsker du å bli medlem i Holmestrand Hundeklubb, gjør du følgende:
Via Norsk Kennel Klubb - NKK
1. Du må selv melde deg inn ved å fylle ut et skjema med alle personopplysningene via linken www.nkk.no/bli medlem
2. Er du allerde medlem i NKK - logg inn på Min side
På NKK's min side kan du melde deg inn i Holmestrand Hundeklubb, raseklubber og på forskjellige stevner osv.
Når du melder deg inn via WEB-siden må du, på grunn av sikkerheten i systemet, betale kontingenten med ditt VISA eller Master-/Eurocard samtidig med at du melder deg inn.

Medlems endringer
Ved å gå inn på Min side oss NKK kan du endre:
-Endre e-post adresse
-Endre bostedsadresse
Ønsker du hjelp til endring av over nevnte opplysninger eller har behov for å endre navnet, Kontakt NKK`s hovedkontor. (NKK`s kontaktinfo)

Feil adresse
Hva skjer med post som kommer i retur på grunn av feil adresse?
Post som kommer i retur til NKK  bli ikke sendt ut på nytt. Når posten er kommet i retur, vil medlem anmerkes med kode Postsperre, og ny post vil ikke bli sendt ut før adresse er rettet og kode Postsperre fjernet.
Derfor er det veldig viktig at man oppdatere sin Medlems konto på NKK`s Min side med riktige opplysinger til en vær tid for å unngår dette.

Medlemskontingent for 2019
Hovedmedlem:                  kr. 370,-
+ NKK`s grunnkontingent: kr. 220,-
Medlemskapet gjelder for et år - kalenderåret.
Lest 94 ganger Sist redigert onsdag, 02 januar 2019

Klubbtrening

Fellestrening med instruktør
Felles