Forside

Velkommen til Holmestrand Hundeklubb

Holmestrand Hundeklubb er en klubb i vekst, hvor medlemstallet er økende.
Vi er en klubb som ønsker å ha et tilbud til alle med hund.
Holmestrand Hundeklubb er klubben for alle med hund.
Vi er en klubb hvor brukshundsporten har vært sentral gjennom mange år..
Det har også etter hvert blitt et ganske stort miljø hvor vi trener hund sosialt og til lydighet.
Vi har også et tilbud til Ipo og en agilitygruppe er kommet i aktivitet.
Vi arrangerer kurser for nye hundeeiere, for å oppmuntre til et ansvarlig hundehold.
 sletta

Vi tar gjerne imot flere medlemmer, kom å besøk oss og se om du trives.

De som ønsker å støtte oss med Grasrotandelen org.nr. er 993969850.

Takk for støtte!

meradog300

Lest 7792 ganger Sist redigert fredag, 30 august 2019

Rallylydighet trening

september
onsdag
Dalsrud Gård
Rallylydighet

Rallylydighet trening

oktober
onsdag
Dalsrud Gård
Rallylydighet

Tilfeldige bilder Fotogallerie

Annonsører

Slipp Hunden Løs!
Turområde for lufting av hund

Popup Nyheter

Alvorlig sykdom hos hunder - ukjent årsaknkk

Mattilsynet, Veterinærinstituttet og NMBU arbeider for å finne årsaken til sykdommen.

NYTT: Mattilsynet rapporterer om fire nye funn og to nye dødsfall frem til søndag formiddag.

Søndag 8. september obduseres ytterligere 2-3 hunder i forbindelse med sykdommen. Veterinærinstituttet kan også fortelle at de venter flere prøvesvar fra de tidligere obduksjonene i løpet av søndagen. Dagens obduksjoner vil gi nye prøver som må leses av om noen dager. Veterinærinstituttet sier det fremdeles er et komplekst bilde, og at de ikke kan si noe om når vi kan forvente å kjenne sykdomsårsaken.

NKK har fått flere spørsmål om hvorvidt sykdommen kan smitte til mennesker. Siri Feruglio, overlege ved Folkehelseinstituttet, forteller at de ikke har fått noen rapporter om smitte til mennesker, og at selv om bakteriene som foreløpig er funnet ved obduksjon kan smitte mennesker, skjer dette ved matinntak. Vi oppfordrer alle hundeeiere til å følge Mattilsynets anbefalinger i forhold til smittevern frem til vi vet mer om hva som forårsaker sykdommen.

Ny informasjon publiseres fortløpende i denne artikkelen. (oppdatert 17.9.19)

Popup Nyheter