tirsdag, 04 mai 2021

Siste nytt 04.05.21

hhk logo 300 300 info

Hei alle sammen !

En liten status på vårt nye område.

Det jobbes på spreng oppe på det nye området for å få det klart, men det er mye som skal gjøres og den tyngste jobben er vi avhengig av gravmaskin og hjelp.

Jobbes med å lage ny vei ned til området, øya ute på jordet er sprengt vekk.

Om ca. 3 uker antar vi at vi kan begynne å hente vårt utstyr(containere etc. )

Området vi har sådd begynner å bli grønt, men vi ønsker ikke å bruke dette før det har satt seg noe mer, antar etter ferien.

Gjerdet er bestilt, men pga. alt som skal gjøres bli ikke dette satt opp før til høsten.

Prøver imidlertid å få til trening etter 17 mai på det området som ikke er pløyd enda og hvis corona situasjon tillater det.

Vi har fått tak i 2 kontor containere som etterhvert skal bli vår nye klubbhytte ?

Heidi Scisly jobber på spreng for å prøve å skaffe midler til området.

Prøver også på å få gjennomført årsmøtet og foreløpig har vi satt datoen til onsdag 2 juni, men også her er vi avhengig av hvordan status på corona er.

Hold ut , om ikke lenge har vi det flotteste området i hele område å trene hund på.

Holmestrand Hundeklubb

Lest 213 ganger Sist redigert onsdag, 16 juni 2021